Termékek

Innovatív fejlesztések

Környezetvédelmi immisziós és emissziós mintavevők 

KS-501-F
KS-501-F
KS-400-SV
KS-400-SV
KS-502-SV
KS-502-SV
KS-404
KS-404

Munkavédelmi nyomkövető rendszer

A munkavédelmi helymeghatározó rendszerrel lehetőség nyílik a dolgozók 0,5 m-es pontosságú helymeghatározására nyílt terepen, épületen belül, földfelszín alatt. A védősisakba épített hangátviteli rendszer segítségével folyamatos kommunikáció biztosítható, akár zajos környezetben is.


LoRaWAN technológia 

A LoRaWAN technológia lehetővé teszi az adatok nagy távolságra történő vezeték nélküli továbbítását, mindezt igen alacsony fogyasztás mellett. Ezeket a tulajdonságokat kihasználva, jól alkalmazható mérésadatgyűjtő rendszerekben.

Fogyasztásmérés

A fogyasztásmérés területén többfajta megoldást kínálunk. Az egyik ilyen, különböző impulzuskimenetű fogyasztásmérőórák adatainak gyűjtése és megjelenítése. A másik termékünk olyan villamosfogyasztás-mérőórákhoz készült, melyek fix telepítésűek és megbontásukra nincs lehetőség. A mérőórákhoz utólag csatlakoztatható eszköz ipari környezetben is alkalmazható, telepítése egyszerű.

OBD II-LoRa átalakító

A OBD II-LoRa átalakítóval könnyedén követhetők a  járművek diagnosztikai adatai. Az átalakító eszköz jó megoldást kínál flottarendszerek felügyeletére. 


Beléptető- és parkoló rendszerek

  • Sorompók
  • Úszókapuk
  • RFID kártyás be- és kiléptető rendszer egy oszlopon keresztül
  • IP kamerás megfigyelőrendszer
  • Monitorozó rendszer