Rólunk

Innovatív fejlesztés

A Társaságunk vezetősége és munkatársai jelentős szakmai múlttal és ismeretekkel rendelkeznek az elektronikus és gépészeti tervezés és kivitelezés, illetve az ipari informatika területén. Ezeket a tapasztalatokat és ismereteket a partnereink maradéktalan kiszolgálásának érdekében folyamatosan bővítjük.

Célunk a nemzetközi előírások, a bevált technikák és módszerek adaptálása, a követelmény és elvárás rendszerek egyeztetése, illetve az általános, az egyéni a belső és a külső követelmények közötti összhang megteremtése.

A gazdaság különböző területeire szakosodott, nemzetközi képesítéssel rendelkező többdiplomás szakembernikkel segítjük Megbízóinkat céljaik elérésében. Figyelmünket nemcsak a tapasztalat és szaktudás érlelte tanácsaink átadására irányítjuk, hanem azok gyakorlati megvalósítására is, hogy közösen elért eredményeink értékesek és hosszú érvényűek legyenek minden Megrendelőnk számára.

Alapítás éve : 1999.
Cégbíróság bejegyzési szám: 01-09-678310
Kelte:
1999.02.12.
Helye: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Fő tevékenységi kör: 6201 Számítógépes programozás
Adószám: 11819723 - 2 - 41

Cégünk egyik mottója:

Fontosnak tartjuk, hogy amit csinálunk azt professzionális szinten csináljuk, és csak a tökéletes elég jó. Cégünk foglalkozik elektronikus és gépészeti tervezéssel és kivitelezéssel, valamint informatikával. Ezek néhány szóban bemutatva:

Projekt menedzsment: Elektronikai és informatikai projektek tervezése, végrehajtsa fővállalkozásban.

Elektronika: Fejlesztéseink kiterjednek kis- és nagy-sorozatgyártásra, illetve egyedi elektronikai eszközökre és rendszerekre, illetve saját termékeinkkel állunk rendelkezésükre. Mikrokontrolleres, mikroprocesszoros(8..32bit) és FPGA alapú beágyazott rendszereinket kiemelten ajánljuk figyelmükbe.

Gépészet: Gyártóberendezések tervezése és gyártása a kézi-számítógépes teszterektől a gyártósorokig. Professzionális gépekkel, minőségi alapanyagokból.

Informatika: Firmware-től a vállalatirányításig megtalálhatja szoftvereiket, MS Windows, Unix, Linux-os környezetben, vagy crossplatformon, illetve webszolgáltatás, webfejlesztés, szerver és virtuális szerver hostinggal is foglalkozunk.

Amennyiben kérdése van kérem keressen bennünket a kapcsolat menüpont alatt található lehetőségek valamelyikén.